Het is alweer voorbij… Het was weer genieten!
Nog één dag…
Voorwoord / Vorwort

Internationaal Jeugdtoernooi Sp. Eefde

Het is weer bijna Pinksterweekend en ook dit jaar organiseert Spc-Eefde voor de achtste keer het Internationaal jeugdtoernooi op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni 2017.

Naast de teams van Spc-Eefde onder 11, 13 en 15 jaar, komen de volgende gasten over: SSS'18 Overloon, Concordia Wehl, Langenhorst Welbergen, Gorssel, Deurne, VELO, Arminia Ochtrup en Copthorne Youth FC. Voor het eerst doet er ook een Engels team mee, dus het wordt een echt Internationaal toernooi!

De organisatie van dit toernooi bestaat uit een groot aantal vrijwilligers. Ik heb mogen ervaren hoeveel tijd zij hebben geïnvesteerd om dit toernooi  met veel plezier weer mogelijk te maken. Allemaal super bedankt!

Ook dit jaar blijven de meeste van onze gasten slapen in de tenten op het terrein, maar ook een aantal bij gastgezinnen. Deze gezinnen wil ik graag bedanken voor hun gastvrijheid.

Het toernooi zal starten met een speciale openingsact, waarbij de spelers het veld opkomen. Alle teams zingen hun eigen volkslied onder begeleiding van Concordia. Daarna zullen de wedstrijden beginnen. Nieuw dit jaar is dat wij ook voor de teams onder 13-2 en 15-2  voor Spc-Eefde en Gorssel een wedstrijd organiseren. Aansluitend  is op zaterdagavond de feestavond met live muziek, waarbij iedereen van harte uitgenodigd is.

Zondagmiddag wordt er afgesloten met de prijsuitreiking en hoop ik dat alle spelers en alle vrijwilligers met veel plezier terug kijken op twee mooie dagen.

Met vriendelijke groet,

Ester Engberts
Jeugdvoorzitter SP EEFDE