Geslaagde 7e editie

Het is weer voorbij en wat was het weer gezellig!! Het 7e internationale jeugdtoernooi van Sportclub Eefde was zeer geslaagd! Dit haar hebben we het met wat minder mooi weer gedaan, maar dat kon de pret niet drukken. Zaterdag begon het met de opening onder muzikale begeleiding van muziek vereniging Concordia. Dan was daar de openingsact met een prachtige Adelaar, dè mascotte van Go Ahead Eagles en onze eigen zwart witte vriend. Vervolgens barste het voetbal los op zaterdag werden de poules in de verschillende categorieën gespeeld en ook de spelletjes werden gedaan dit jaar naast het penalty schieten was er gatenschieten en winkelwagen schieten. De zaterdag werd afgesloten na de warme maaltijd met een spetterende feestavond met medewerking van 'onze' Festival Showband, zij waren al wat keren van de partij en ook nu was het één groot feest! De verenigingen moesten ook weer optreden, de band begon een lied en de spelers en begeleiders moesten hun longen uit het lijf zingen op het moment dat de band hun mond dicht hield, hilarisch! De verrassende winnaar was de band zij hebben de wisselbeker 'de Wolzak cup' meegenomen en nemen hem volgend jaar weer mee.

Na een,frisse en korte, nacht was het zondagochtend na het ontbijt tijd voor de kruisfinales en uiteindelijk de finales. Het leverde menig spannende ontknoping op met een record serie van 32 penalty's. Tijdens alle wedstrijden hielden de scheidsrechters ook de sportiviteit bij en gaven zij de teams steeds een cijfer tussen de 1 en 10. Het uiteindelijk gemiddelde cijfer voor het hele toernooi was een dikke voldoende. De uiteindelijk winnaar van de Fair play cup was Spvgg Langenhorst Welbergen D. Scoorde zelfs een 9. Rond 16:00 uur waren de wedstrijden gespeeld en de eindstanden bepaald. Na het uitreiken van de bekers en de teamfoto's als aandenken vertrokken de teams, moe maar voldaan.

 Een woord van dank nog voor ALLE vrijwilligers zonder jullie zou het niet kunnen om zo'n toernooi te organiseren!  Speciaal nog dank aan Mark en Jordi voor de muzikale omlijsting! Erna en Dirry voor de vele foto's! Saskia voor de soep en echt iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen.

 De organisatie.

PS. de eindstanden zijn hier te bekijken.

prijsuitreiking

Reacties zijn gesloten.