Informatie

Komend pinksterweekend, zaterdag 19 mei en zondag 20 mei 2018, is het 9e Internationale jeugdtoernooi van SP Eefde. Dit jaar is er ook een Frans team (ASBH) aanwezig, verder zullen de volgende verenigingen deelnemen:

VV Gorssel, SSS ’18 Overloon, Concordia Wehl, SV Deurne, VELO, Arminia Ochtrup,  SpVgg Langenhorst-Welbergen, Copthorne Youth FC en SP Eefde.

Het toernooi is voor O13-pupillen en O15-junioren alsmede O11 9-tallen, deze spelen op een groot veld, van  16 meter tot 16 meter. Ook zullen de O11-teams met buitenspel spelen. De opening op  zaterdag zal exact om 10:00 uur zijn waarbij de deelnemers in parade het veld betreden  en voorgesteld worden. Daarna zullen de volksliederen ten gehore worden gebracht. Dit alles onder de muzikale leiding van de plaatselijk trots CONCORDIA. De eerste  wedstrijden zullen om 10:45 uur starten. Ook zullen dan de andere onderdelen starten.

Zaterdagavond is er vanaf 20:30 uur een feestavond in de kantine voor alle teams,  begeleiding en belangstellenden met medewerking van de Festival Showband.

Op zondagochtend start het voetbal programma om 9:15 uur en rond 16:30 uur zal de prijsuitreiking en afsluiting plaats vinden. Iedere ploeg zal op het podium geroepen worden om prijs en aandenken te ontvangen.

Alle acht voorgaande edities hebben we er met z’n allen een groot feest van gemaakt! De organisatie gaat er van uit dat het dit jaar, samen met jullie medewerking en enthousiasme weer gaat lukken.

De organisatie wenst alle deelnemers, toeschouwers, begeleiding en vrijwilligers een sportief, gezellig en onvergetelijk toernooi toe.

Nog enkele regels voor tijdens het toernooi:
• Alcohol wordt geschonken volgens de wettelijke bepaling (dus vanaf 18 jaar)
• Er mag geen glaswerk op het complex worden gebruikt
• De hard plastic bekers graag retour bij de bar
• Er kan in de kantine wel worden gepind