Internationaal jeugdtoernooi Sportclub Eefde opnieuw een succes.
Reacties deelnemers

Internationaal Jeugdtoernooi Sp. Eefde

Zaterdag 18 mei 2024 start alweer de 13e editie van het Internationaal Jeugdtoernooi, ook wel het Pinkstertoernooi genoemd.

Dit jaar weet ook een vaste groep vrijwilligers van Sportclub Eefde, weer een prachtig toernooi neer te zetten, waarbij de deelnemers letterlijk van ver komen. Wij heten onze  gasten uit binnen- en buitenland dan ook van harte welkom.

Ook dit jaar blijven de meeste gasten slapen in de tenten op ons terrein, maar voor de gasten die liever in een hotel of B&B slapen zijn er diverse mogelijkheden in de buurt.

Het toernooi start om 09.45 uur, waarbij alle verenigingen hun opkomst maken, onder begeleiding van onze jongste jeugdleden. Dit vind ik persoonlijk altijd een mooi moment! Daarna zullen de volksliederen onder begeleiding van muziekvereniging Concordia worden gezongen. Na de volksliederen zullen de wedstrijden gelijk beginnen.

Ook dit jaar is er zaterdagavond een feestavond, waarbij iedereen is uitgenodigd.

Zondag begint de dag met een ontbijt voor alle deelnemers, daarna wordt er weer gestart met de wedstrijden. Het toernooi zal worden afgesloten met een prijsuitreiking.

Ik wens ook dit jaar alle deelnemers, organisatoren, sponsoren en vrijwilligers twee sportieve en hopelijk zonnige dagen toe!

Met vriendelijke groet,

Jurgen Peters
Voorzitter Internationaal Jeugdtoernooi SP-Eefde