Aankondiging 2019

Komend pinksterweekend, zaterdag 8 juni en zondag 9 juni 2019, is het 10e internationale jeugdtoernooi van SP Eefde, dit is dus een jubileum jaar en zullen we dan ook vieren.

Dit jaar zullen er weer teams deelnemen uit Engeland, Frankrijk, Duitsland en Nederland Het toernooi is voor O13-pupillen en O15-junioren alsmede O11 9-tallen, deze spelen op een groot veld, van 16 meter tot 16 meter. Ook zullen de O11-teams met buitenspel spelen.

De opening op zaterdag zal exact om 10:00 uur zijn waarbij de deelnemers in parade het veld betreden en voorgesteld worden. Daarna zullen de volksliederen ten gehore worden gebracht. Dit alles onder de muzikale leiding van de plaatselijk trots CONCORDIA. De eerste wedstrijden zullen om 10:45 uur starten. Ook zullen dan de andere onderdelen starten.

Zaterdagavond is er vanaf 20:30 uur een feestavond in de kantine voor alle teams, begeleiding en belangstellenden met medewerking van de Festival Showband

Op zondagochtend start het voetbal programma rond 9.00 uur en rond 16:30 uur zal de prijsuitreiking en afsluiting plaats vinden. Iedere ploeg zal op het podium geroepen worden om prijs en aandenken te ontvangen.

Alle negen voorgaande edities hebben we er met z’n allen een groot feest van gemaakt!  De organisatie gaat er van uit dat het dit jaar samen met jullie medewerking en enthousiasme weer gaat lukken.

De organisatie wenst alle deelnemers, toeschouwers, begeleiding en vrijwilligers een sportief, gezellig en onvergetelijk toernooi toe.

Wij hopen dat dit weer een onvergetelijk toernooi voor iedereen gaat worden.

Wij als organisatie hebben er in ieder geval weer heel veel zin in.

De toernooicommissie

Reacties zijn gesloten.