Het is alweer voorbij… Het was weer genieten!

Het is alweer voorbij…en het was weer genieten voor iedereen.

Het weer is ook weer meegevallen. Twee buien en een beetje lekkage mochten de pret niet drukken. Dit jaar was er een dweilorkest om de eerste spanning een beetje weg te nemen. Daarna de opkomst van de deelnemers en het opstellen op het hoofdveld. De volksliederen werden weer gespeeld door 'onze' muziekvereniging Concordia. Dit jaar kwam daar het Engelse volkslied bij voor de gasten uit Engeland, Copthorne FC.

Op zaterdag waren de poulewedstrijden en op zondag de kruisfinales tot aan de finales waarin de kampioenen bekend werden. Ook op zaterdag werden er weer spelletjes gedaan..Latje schieten en het winkelwagen schieten waren de spelletjes waar de teams punten konden scoren. De deelnemers konden 's avonds langs het buffet voor een Chinese maaltijd. De afsluiting van zaterdag was weer de feestavond met 'onze' Festival Showband die voor de 7e keer aanwezig waren en er een fantastisch feest van maakten. Alle verenigingen konden hier laten zien wie er het beste mee kon zingen. En de wisselbeker in ontvangst mocht nemen. In de nacht is er met wisselende lengte geslapen.

Zondagochtend begonnen we met het ontbijtbuffet waar de koffie door veel slaperige begeleiders zeer werd gewaardeerd. Het toernooi werkte naar de apotheose toe met de finales als sluitstuk van het actieve deel. De prijsuitreiking zorgde ervoor dat iedereen nog in het middelpunt stond en met een prijs naar huis ging. Bij de prijsuitreiking werden ook de teamfoto's uitgereikt als aandenken aan het toernooi.

Als organisatie kijken we terug op weer een fantastische ervaring en kijken uit naar volgend jaar. De eerste afspraken zijn alweer gemaakt! Dank aan een ieder die heeft bijgedragen aan het welslagen van ons toernooi.

De organisatie.

 

Ook kregen we onderstaande reactie binnen:

"Wil jullie hartelijk bedanken voor een onvergetelijk jeugdtoernooi. Als opa en dus supporter van mijn kleinzoon, spelende bij Velo kan ik U zeggen dat ook de jongens een super weekend hebben gehad. Nogmaals mijn complimenten voor de organisatie en voor de vele vrijwilligers die hierbij betrokken zijn geweest. Vanuit Rijswijk een diepe buiging voor jullie voor deze twee heerlijke dagen

met hartelijke sportgroet

Ger Korsuize"

Reacties zijn gesloten.