Voorwoord Jeugdvoorzitter

Zaterdag 19 mei 2018 start alweer de negende editie van het Internationaal Jeugdtoernooi, ook wel het Pinkstertoernooi genoemd. Ook dit jaar weet een vaste groep vrijwilligers van Sportclub Eefde, weer een prachtig  toernooi neer te zetten, waarbij de deelnemers letterlijk van ver komen.

Onze gasten voor dit jaar zijn:
ASBH (Frankrijk),Copthorne Youth (Engeland), SC Arminia Ochtrop (Duitsland), SpVgg Langehorst-Welbergen (Duitsland), SSS’18 Overloon (NL), SV Deurne (NL), VELO (NL), VV Gorssel (NL), Concordia Wehl (NL) en Sp Eefde (NL).

Ook dit jaar blijven de meeste gasten slapen in de tenten op ons terrein, maar voor de gasten die toch liever in een huis slapen, hebben zich gelukkig weer een aantal gastgezinnen aangemeld, bedankt voor jullie gastvrijheid!

Het toernooi start om 09.45 uur, waarbij alle verenigingen hun opkomst maken, onder begeleiding van onze jongste jeugdleden. Dit vind ik persoonlijk altijd een mooi moment! Daarna zullen de volksliederen onder begeleiding van muziekvereniging Concordia worden gezongen. Na de volksliederen zullen de wedstrijden gelijk beginnen.

Ook dit jaar is er zaterdagavond een feestavond, waarbij iedereen is uitgenodigd. Zondag begint de dag met een ontbijt voor alle deelnemers, daarna wordt er weer gestart met de wedstrijden. Het toernooi zal worden afgesloten met een prijsuitreiking.

Ik wens ook dit jaar alle deelnemers, organisatoren, sponsoren en vrijwilligers twee sportieve en hopelijk zonnige dagen toe!

Met vriendelijke groet,

Ester Engberts
Jeugdvoorzitter.

Reacties zijn gesloten.